Често задавани въпроси

1. Работите ли със здравната каса (НЗОК)?

Д-р Копчев не работи с НЗОК в доболничната помощ.

2. Работите ли със здравни фондове?

Да, за повече информация звъннете на 0886367360

3. Какво е включено в цената за преглед (40 лв)?

В цената за преглед е включено снемането на анамнеза, физикален статус, назначаване и интерпретиране на изследвания, изготвяне на терапевтичен план, изготвянето на консултации (напр. за ТЕЛК), документи за скъпоструващи медикаменти.

4. Какво не е включено в цената за преглед?

  • Лабораторни изследвания (клин. лаборатория, имунология, вирусология и др.)
  • Образни изследвания (рентген, ехография на стави, компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс и др.)
  • Манипулации – вътреставни и околоставни инжекжии с лекарствени вещества, диагностична артроцентеза с микроскопско изследване и др.

5. Ако проблемът не може да бъде решен в рамките на доболничната помощ?

По преценка, ако състоянието на пациента изисква или диагнозата не може да бъде поставена в контекста на доболничната помощ, може да се наложи хоспитализация в клиниката по ревматология по установен ред.

6. Какво представлява консултацията по телефона или онлайн?

Предвид епидемиологичната обстановка, д-р Копчев предоставя консултация онлайн или по телефона. По този начин може да бъде преценена спешността на проблема, евентуално дали би могло да се касае за ревматологично заболяване и др. За предпочитане е консултацията да протича по електронната поща, където можете да изпратите стара документация и др. Процедурата е следната: заплаща се цена от 30 лв онлайн (връзката е защитена с HTTPS), след което може да се свържете с д-р Копчев:

email: cons@rheumatology.bg

Телефон и Viber: 0886367360