Онлайн консултация с ревматолог

Имате натоварен график?  Живеете на отдалечено място? Имате нужда от второ мнение? Д-р Копчев е ревматолог в София, който предлага възможност на своите пациенти за отдалечена консултация – онлайн и/или по телефона. Тук може да заплатите и други услуги като онлайн вторичен преглед.

Необходими стъпки:

  • Изберете услуга

    Изберете желания вид консултация или услуга и поискайте потвърждение по Viber, WhatsApp или на телефон: 0886367360

  • Заплатете услугата

    Заплатете услугата с дебитна или кредитна карта, Google или Аpple pay. При опция Healеe заплащането става чрез платформата.

  • Свържете се с д-р Копчев отново

    Свържете се с д-р Копчев отново чрез Viber, WhatsApp или телефон:  0886367360. Ако сте избрали Healee, използвайте платформата за връзка.

50.00 лв
Консултация по телефона
70.00 лв
Онлайн консултация
40.00 лв
Онлайн вторичен преглед
80.00 лв
Изготвяне на документация
210 лв. на всеки 6 месеца
Онлайн проследяване
80.00 лв
Преглед

Кога мога да направя консултация?

Консултация по телефона може да бъде проведена в работни дни от 9 до 18 ч; онлайн консултация – всеки ден  от 9 до 20 ч, като времето за отговор е в рамките на 24 часа. Д-р Копчев ще се постарае да отговори във възможно най-кратък срок. В почивни дни, моля използвайте Viber или WhatsApp за връзка.

Как се обработва плащането с карта и Google/Apple pay?

Плащанията с дебитна/кредитна карта и Google/Apple pay, се обработват от платформата за онлайн разплащания Stripe, като за целта се използва специално разширение, адаптирано за този сайт. Връзката е защитена (криптирана), а картовите данни не се съхраняват. Ако желаете да заплатите директно през интерфейса на Stripe, моля последвайте тази връзка.

Какво още трябва да знам?

Онлайн и телефонните консултации имат ориентировъчен характер и не са заместител на физическия преглед (в кабинет). Провеждането на този тип консултации не е обвързващо за последващи действия от страна на д-р Копчев (например хоспитализация).